Δείτε Περισσότερα..

Αγαπητές –οί μας ασθενείς και φροντιστές τους

Όσοι εσάς παρακολουθείστε από το Κέντρο Πολλαπλής Σκλήρυνσης της Β’ Νευρολογικής Κλινικής του ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ, μπορείτε να συνεχίσετε την επικοινωνία σας με το Κέντρο όπως συμβαίνει από την πρώτη ημέρα εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Η δυνατότητα επικοινωνίας ισχύει φυσικά και για όσους δεν συνεργάζονται με το Κέντρο και άρα δεν υπάρχουν καταγεγραμμένα δεδομένα της πορείας τους στα αρχεία του Κέντρου, εφόσον υπάρχει κάτι που θα μπορούσαμε να φανούμε χρήσιμοι.

Η επικοινωνία μπορεί να λαμβάνει χώρα καθημερινά από τις 9:00-14:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή στο τηλεφωνικό νούμερο 2310994665.

Έχετε τη δυνατότητα πλέον για συνταγογράφηση εφόσον το επιθυμείτε να ενεργοποιήσετε την «άυλη συνταγογράφηση». Εναλλακτικά, μπορούν οι συνταγές να σας αποστέλλονται με courier στη διεύθυνση που θα δηλώσετε κατά την επικοινωνία σας μαζί μας.

Για τις εξάμηνες γνωματεύσεις των αγωγών και για τα παραπεμπτικά των εργαστηριακών εξετάσεων γίνεται μόνο αποστολή με courier

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που κρίνονται απαραίτητες για την ασφαλή συνέχιση της εφαρμοζόμενης θεραπείας μπορούν να στέλνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
ahepa.bn.ms@gmail.com
και αφού ελέγχονται από τους ιατρούς του Κέντρου γίνεται η έκδοση της σχετικής γνωμάτευσης για συνέχιση της θεραπείας και/ή η συνταγογράφηση.

Επίσης η ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση μπορεί να χρησιμοποιείται για επικοινωνία αντί του τηλεφώνου.

Μόλις εκτελείται η τελευταία από τις συνταγές του τριμήνου ή ξεκινάει η χρήση της τρίτης συσκευασίας του φαρμάκου, επικοινωνούμε άμεσα με το κέντρο  ώστε να προγραμματισθεί εγκαίρως η επόμενη συνταγογράφηση.

Βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε έναν από τους ασθενείς μας ξεχωριστά και τους οικείους τους ώστε να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία τις όποιες δυσκολίες ή θέματα προκύψουν έγκαιρα και με επιτυχία.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ και ακολουθούμε όλα τα μέσα υγειονομικής προστασίας που ισχύουν για όλους τους πολίτες της Χώρας μας και τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί. Είναι μία ακόμη μάχη που πρέπει να κερδίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι. Μέσα από την ιστοσελίδα μας θα ενημερώνεστε για ο,τιδήποτε σημαντικό μπορεί να σας αφορά.

Ευχόμαστε Καλό Πάσχα με υγεία και πρόοδο σε εσάς και τους οικείους σας.

Από τους Ιατρούς, Νοσηλευτές και το Προσωπικό Διαχείρισης του Κέντρου Πολλαπλής Σκλήρυνσης της Β’ Νευρολογικής Κλινικής.