Δείτε Περισσότερα

ΕΛΛ.Α.ΝΑ – COVID 19
​Ερωτηματολόγιο για ασθενείς με πολλαπλή σκλήρυνση και τους φροντιστές τους.

Θεσσαλονίκη, 20 Απριλίιου 2020
Αγαπητ-ές, -οι Κυρί-ες, -οι

Η Ελληνική Ακαδημία Νευροανοσολογίας (ΕΛΛΑΝΑ) σας στέλνει τις καλύτερες ευχές της επ’ αφορμής της εορτής του Πάσχα για υγεία και πρόοδο.

Η Ελληνική Εταιρία Νευροανοσολογίας (ΕΛΛΑΝΑ)σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ιατρικής Φυσικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και μέσα στα Διεθνή πλαίσια καταγραφής της επίδρασης της πανδημίας του κορωνοιού (COVID-19) σε άτομα με Πολλαπλή Σκλήρυνση( ΠΣ) και τους φροντιστές του, αποφάσισε αυτήν την περίοδο διάφορες δράσεις μεταξύ των οποίων και η διαμόρφωση ενός σχετικού ερωτηματολογίου .

Σκοπός του ερωτηματολόγιου αυτού είναι η βελτίωση των ενεργειών σε εθνικό επίπεδο για την διαχείριση της νέας πανδημίας COVID-19 με επικέντρωση στα άτομα με Πολλαπλή Σκλήρυνση (ΠΣ).

Παρακαλούμε για την όσο το δυνατό μεγαλύτερη ανταπόκριση σας στην προσπάθεια αυτή της οποίας ο στόχος είναι η κατά το δυνατόν αποτελεσματικότερη διαχείριση των προβλημάτων και αναγκών των ασθενών μας και των φροντιστών τους σε συνθήκες σαν αυτές που ισχύουν την περίοδο που διανύουμε.

Στην ιστοσελίδα της ΕΛΛΑΝΑ www.helani.gr θα βρείτε τα ερωτηματολόγια για τους ασθενείς και τους φροντιστές τους.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συμμετοχή σας